Univé Autoverzekering

De Univé autoverzekering, is een verzekering met een uitstekende service, en een aantrekkelijke premie. Bovendien scoort de Univé autoverzekering erg goed bij mensen Univé Autoverzekeringdie de Univé autoverzekering al hebben afgesloten. Bijna 80% is namelijk erg, tot uitermate tevreden, en geeft de Univé autoverzekering gemiddeld een 7,9.

Dat hoge cijfer geeft al wel aan dat dit een bijzonder goed product moet zijn, en dat je met de Univé autoverzekering zeker geen slechte keuze maakt.

Vanzelfsprekend kan je bij Univé ook weer kiezen uit drie verschillende autoverzekeringen, en een aantal extra of aanvullende verzekeringen. Je kunt de verzekering dan ook geheel naar je eigen wensen afsluiten, zonder overbodige dekkingen, of juist de auto verzekeren met de meest uitgebreide dekkingen.

Mogelijkheden Univé autoverzekering

De Univé autoverzekering staat onder andere bekend om de no-claimkorting, die kan oplopen tot 80%, 24 uur per dag, en 7 dagen in de week hulp van de Alarmcentrale, en snel schadeherstel.

Daarbij kan je kiezen uit alleen WA, WA+, waarbij in sommige gevallen zoals ruitschade en diefstal, ook schade aan eigen auto is gedekt, en een All Risk verzekering, waarbij je kunt kiezen uit drie varianten, Budget, Plus en Optimaal.

Daarbij kan je met de Univé autoverzekering zelf bepalen wat je wilt verzekeren, en bij de All Risk verzekering kan je dekkingen die je niet belangrijk vindt, weglaten. Je kunt dan ook zelf de variant kiezen die je nodig hebt.

En dat voorkomt natuurlijk dat je onnodig voor bepaalde dekkingen verzekerd bent, en dus ook geen premie hoeft te betalen voor dekkingen die je niet nodig hebt.

De Univé autoverzekering is dus niet voor niets een verzekering waarbij het overgrote deel van de verzekerden erg tevreden is.

Wil je zelf bekijken of de autoverzekering van Univé ook voor jou de perfecte oplossing is, vergelijk dan snel de autoverzekering met onze vergelijkingstool.

En besluit je daarna de Univé autoverzekering af te sluiten, dan ben je binnen vijf minuten verzekerd.